Fitness Heist Op Den Berg – De Top 4 Fitnessen in Heist Op Den Berg Fitness Heist Op Den Berg – De Top 4 Fitnessen in Heist Op Den Berg
Op zoek naar een fitness in Heist Op Den Berg? Alhoewel in deze regio relatief weinig mensen wonen, zijn er vele fitnesscentra van topkwaliteit.... Fitness Heist Op Den Berg – De Top 4 Fitnessen in Heist Op Den Berg

Op zoek naar een fitness in Heist Op Den Berg? Alhoewel in deze regio relatief weinig mensen wonen, zijn er vele fitnesscentra van topkwaliteit. Maar welke kiezen? We lijsten ze hieronder netjes op, en geven je een reden waarom je voor welke fitness moet kiezen.

Fitness Heist Op Den Berg: de top 4

Lifestyle Fitness Heist Op Den Berg

lifestyle fitness Heist Op Den Berg

De enige fitnessketen in Heist Op Den Berg. Je kan er alles doen: krachttraining, cardiovasculaire oefeningen, en groepslessen volgen. Ze hebben ook een speciaal “6 weken back in shape” project – waarvan we verwachten dat je er best niet te “out of shape” aan begint.. Er zijn ook zonnebanken en sauna’s ter beschikking wat deze ervaring compleet maakt! Bedrijven kunnen hier ook speciale verzoeken doen, en geblesseerde sporters die in revalidatie zijn kunnen ook terecht bij Lifestyle Fitness Heist op den berg.

Heistse Gym

Een moderne fitnessruimte met toestellen van topkwaliteit. Alle infrastructuur is nog maar recent vernieuwd, en garandeert dus een topervaring. Ook hebben ze huisgemaakte limonade ter beschikking… Als dat geen reden is om naar de Heistse gym te trekken!

Prima Sport

Opnieuw, deze gym biedt je de volledige selectie aan van cardio, krachttraining en groepslessen. Figuurtraining, club yoga, you name it! Iets uniek wat hier aangeboden wordt is de “Milon Circle”. Dit is ideaal voor mensen met weinig tijd, die toch snel fit willen worden. In een training van 44 minuten krijg je je slanke lijn en sterke conditie terug in no time.

Studio Heist

Studio Heist is geen normale fitness. Je vindt er geen zaal met toestellen waar je zomaar binnen en buiten springt. Je kan er wel aan je conditie of aan je figuur werken, dus hoe gaat het precies in zijn werk? In groep of individueel word je begeleid om oefeningen uit te voeren. Deze gaan van Pilates tot een echte Gladiator Workout. Ook kan je hier klaargestoomd worden om te gaan skiën, of zelfs om je rug te versterken. Een atypische fitness in Heist op den berg, maar daarom zeker niet minder!

 

Download ons gratis fitness schema
Train met de juiste oefeningen en hou je progressie bij. Zo haal je maximale resultaten.

Tom

Reeds 7 jaar ben ik een enthousiaste fitnesser. Elke week wordt er getraind, zonder uitzondering! Ik ben de eigenaar van deze blog, en ik wil graag de kennis delen die ik de voorbije jaren heb opgedaan. Heb je een vraag of een opmerking, deel dit dan in de reacties! Cheers.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *