Whey Perfection – Op de rooster gelegd Whey Perfection – Op de rooster gelegd
Whey Perfection is een eiwitpoeder dat de spieren toelaat zich sneller te herstellen, en dus ook sneller te groeien. Gemengd met wat melk of... Whey Perfection – Op de rooster gelegd

Whey Perfection is een eiwitpoeder dat de spieren toelaat zich sneller te herstellen, en dus ook sneller te groeien. Gemengd met wat melk of water kan dat poedertje bovendien ook nog lekker smaken. We bespraken al eerder de beste eiwitpoeders, en Whey Perfection stond daar al mooi op zijn plaats. Toch vinden we dat de Whey Perfection ook nog een aparte, uitgebreidere review verdient.

Review

whey perfection review

Smaak:

Qua smaak valt er niet te klagen. Whey Perfection is te krijgen in niet minder dan 31 smaken. Voor elk wat wils dus. De smaak is over het algemeen vol en romig, maar aangelengd met water kan dat wat minder zijn dan met melk. Sommige smaken mengen wat moeilijker dan andere, maar door genoeg te shaken krijg je alle brokjes er sowieso uit. De voedingswaarden kunnen wel afwijken afhankelijk van welke smaak je kiest. Geef je niet veel om smaak, dan kies je best voor ‘natural’ dat de meeste eiwitten bevat (tot zelfs 6% hoger dan het aangegeven percentage).

Ingrediënten:

De sterkte van Whey Perfection is dat het een combo is van verschillende supplementen. Per dosering van 28 gram zit er niet alleen 22 gram eiwitten (78%) in, maar ook 3,6 gram glutamine en 5 gram BCAA’s. Zo hoef je niet per se die andere supplementen ook te kopen. De andere stoffen zijn tot het minimum gehouden: 1,6 gram vetten per dosering en 1,7 gram koolhydraten.

Daarnaast bestaan de eiwitten voor 90% uit concentraat, voor 5% uit isolaat en voor 5% hydrolisaat. Omdat een concentraat wat trager werkt dan het isolaat en hydrolisaat, drink je best voor je training al wat van de eiwitshake.

Prijs/kwaliteit:

Voor slechts €32,50 krijg je 2270 gram Whey Perfection, wat goed is voor ongeveer 81 doseringen. Daarmee is het een van de goedkoopste eiwitpoeders op de markt. De kwaliteit die ervoor in ruil krijgt is zonder meer uitstekend.

Nadelen:

Sommige gebruikers hebben geklaagd dat het product een negatief effect heeft op hun darmflora, met als gevolg maagkrampen en diarree. Zo’n reactie op het poeder is afhankelijk van lichaam tot lichaam, en kom je vaak pas te weten als je het product geprobeerd hebt.

Conclusie:

Whey Perfection brengt eiwitten, glutamine en BCAA’s samen om een eenvoudig supplement te voorzien. Dankzij de 32 smaken vindt iedereen er wel zijn gading, en voor €32,50 moet je bovendien niet sukkelen. Aanrader!

 

  • Combinatie eiwit, glutamine en BCAA
  • Veel smaken
  • Prijs
  • Kan op de darmen werken
  • Let op de percentages bij verschillende smaken

5 of 5

4 of 5

4 of 5

Koop hier een ton Whey Perfection. Of hier onderaan kan je 4540 gram, 2270 gram, 750 gram of een Variety Pack van tien smaken kopen.

Download ons gratis fitness schema
Train met de juiste oefeningen en hou je progressie bij. Zo haal je maximale resultaten.

Tom

Reeds 7 jaar ben ik een enthousiaste fitnesser. Elke week wordt er getraind, zonder uitzondering! Ik ben de eigenaar van deze blog, en ik wil graag de kennis delen die ik de voorbije jaren heb opgedaan. Heb je een vraag of een opmerking, deel dit dan in de reacties! Cheers.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *